Τιμή: 0.00 € Κωδικός:
Διπλό Rollerhook- η υποστήριξη της καλλιέργειας τομάτας (τύπου cherry) ποτέ δεν ήταν τόσο απλή

Το Rollerhook είναι μια τεχνική υποστήριξης της καλιέργειας με άγγιστρο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του rollerhook επιτρέπει τον εργαζόμενο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να χαμηλώσει και να στηρίξει καλλιέργειες φυτών τομάτας (τύπου Cherry ή άλλων ποικιλιών μικρόκαρπων φυτών τομάτας).

Με μια ομαλή κίνηση, ο εργαζόμενος απλά παίρνει το φυτό με το ένα χέρι στο σπάγγο, πιέζει την κλειδαριά με το άλλο χέρι, στην συνέχεια αφήνει το φυτό προς τα κάτω υποστηρίζοντας το στο κορυφαίο σύρμα μιας κατάλληλης απόστασης και ταυτόχρονα χαμηλώνει το φυτό.

Δύσκολη και χρονοβόρα κίνηση του φυτού να κρατηθεί ψηλά ενώ απαγκιστρώνεται, άλλοτε χαλαρώνει ο σπάγγος  και άλλοτε κόβετε ή ξεκρεμιέται. Το εξειδικευμένο κλείδωμα της κρεμάστρας αποτρέπει την ζημιά στο φυτό έχοντας την υποστήριξη της κρεμάστρας και του σπάγγου από το κορυφαίο σύρμα.

Κάθε Rollerhook αποτελείται από ένα πλαστικό μέρος κρεμάστρας (πολλαπλές σεζόν), ενός διαχωριστή σπάγγου, και ενός καρουλιού με 12Χ2  ή 17Χ12 μέτρων σπάγγο ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV,  1 rollerhook για ένα διστέλεχο φυτό. Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω σημαντική εξοικονόμηση σε αναλώσιμα και εργασιακά κόστη.

Δείτε περισσότερα εδώ:


paskal-tech.com/EN/Paskal-Products/hooks.asp