Τιμή: 0.00 € Κωδικός:
Rollerhook - η υποστήριξη της καλλιέργειας ποτέ δεν ήταν τόσο απλή

Το Rollerhook είναι μια τεχνική υποστήριξης της καλιέργειας με άγγιστρο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του rollerhook επιτρέπει τον εργαζόμενο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να χαμηλώσει και να στηρίξει καλλιέργειες φυτών τομάτας και αγγουριού.

Με μια ομαλή κίνηση, ο εργαζόμενος απλά παίρνει το φυτό με το ένα χέρι στο σπάγγο, πιέζει την κλειδαριά με το άλλο χέρι, στην συνέχεια αφήνει το φυτό προς τα κάτω υποστηρίζοντας το στο κορυφαίο σύρμα μιας κατάλληλης απόστασης και ταυτόχρονα χαμηλώνει το φυτό.

Δύσκολη και χρονοβόρα κίνηση του φυτού να κρατηθεί ψηλά ενώ απαγκιστρώνεται, άλλοτε χαλαρώνει ο σπάγγος  και άλλοτε κόβετε ή ξεκρεμιέται. Το εξειδικευμένο κλείδωμα της κρεμάστρας αποτρέπει την ζημιά στο φυτό έχοντας την υποστήριξη της κρεμάστρας και του σπάγγου από το κορυφαίο σύρμα.

Κάθε Rollerhook αποτελείται από ένα πλαστικό μέρος κρεμάστρας (πολλαπλές σεζόν) και ενός καρουλιού με 25 έως 36 μέτρων σπάγγο ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV διάρκειας έως και 3 συνεχόμενες καλλιέργειες πριν χρειαστούν αντικατάσταση. Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω σημαντική εξοικονόμηση σε αναλώσιμα και εργασιακά κόστη.

Δείτε περισσότερα εδώ:
paskal-tech.com/EN/Paskal-Products/hooks.asp