Τιμή: 0.00 € Κωδικός:
Rollerplast- η υποστήριξη της καλλιέργειας ποτέ δεν ήταν τόσο απλή

Το Rollerplast είναι ένα μοναδικό σε σχεδιασμό προϊόν από την Paskal Technologies, και προσφέρει μια εύκολη και γρήγορη λύση για χαμήλωμα των φυτών με την εξοικονόμηση κόστους εργασίας.

Το RollerPlast είναι σχεδιασμένο για να αποφευχθεί η ολίσθηση ή η αναπήδηση από το σύρμα. Διασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο του μήκους χαμηλώματος, έτσι ώστε τα φυτά του θερμοκηπίου σας, θα παραμείνουν ακόμη στο ύψος τους.

Δύσκολη και χρονοβόρα κίνηση του φυτού να κρατηθεί ψηλά ενώ απαγκιστρώνεται, άλλοτε χαλαρώνει ο σπάγγος  και άλλοτε κόβετε ή ξεκρεμιέται. Το εξειδικευμένο κλείδωμα της κρεμάστρας αποτρέπει την ζημιά στο φυτό έχοντας την υποστήριξη της κρεμάστρας και του σπάγγου από το κορυφαίο σύρμα.

Κάθε Rollerplast αποτελείται από ένα πλαστικό μέρος κρεμάστρας (πολλαπλές σεζόν) και ενός καρουλιού με 12 έως 15 μέτρων σπάγγο ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV διάρκειας έως και 3 συνεχόμενες καλλιέργειες πριν χρειαστούν αντικατάσταση. Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω σημαντική εξοικονόμηση σε αναλώσιμα και εργασιακά κόστη.

Δείτε περισσότερα εδώ:
paskal-tech.com/EN/Paskal-Products/hooks.asp